• #FarfuriiLaDatorie Eroii din prima linie au nevoie de sprijinul nostru! Yellow.Menu și Impetum Group inițiază campania #FarfuriiLaDatorie, oferind gratuit o masă caldă pentru personalul medical din Capitală   Yellow.Menu și Impetum Group vin în sprijinul celor din prima linie, cărora nu le putem mulțumi îndeajuns, personalului medical și auxiliar din spitale, și demarează campania #FarfuriiLaDatorie. Cele […] Pia Marina 03/24—2020
  • Solt Dining – meniu business cu refresh săptămânal Solt Dining din Hotelul Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca devine restaurantul preferat pentru prânzul de business din zona cea mai activă a Capitalei. Meniul, concentrat pe o abordare contemporană a unor preparate tradiționale, cu ingrediente locale, proaspete, și-a cucerit clienții respectând promisiunea unui prânz servit în maximum o oră. Preparatul vedetă: supa de dovleac cu […] Pia Marina 02/26—2020
  • TABASCO Sos – traditie, gust si versatilitate Joi, 20 februarie, a avut loc cel mai HOT Party al sezonului, cu o vedetă incontestabilă: TABASCO® Sos – unul dintre cele mai cunoscute branduri importate în România de către Parmafood Group Distribution. Food bloggers, influencers, food enthusiasts, parteneri și iubitori ai brandului au avut parte de un adevărat regal al simțurilor. TABASCO®  – The […] Pia Marina 02/24—2020
  • Noeme – restaurant de casual fine dining Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaurant de casual fine dining La 2 ani de la intrarea pe piața gastronomiei bucureștene prin Bistro Guxt, surorile Diaconu inaugurează Noeme, un restaurant cu o bucătărie rafinată neastâmpărată, prin care își propun să aducă mai multă relaxare pe scena de fine dining din Capitală. Restaurantul este […] Pia Marina 02/21—2020
  • ANIMA Grand Reserve, perla neagră a vinurilor Aurelia Vișinescu ANIMA Grand Reserve, perla neagră a vinurilor Aurelia Vișinescu Complex și rafinat, ANIMA Grand Reserve este un cupaj realizat din 4 soiuri de struguri roșii pe care oenologul Aurelia Vișinescu l-a realizat doar în anii 2011 și 2016, acești ani fiind unii în care recolta de vinuri a fost una excepțională. ANIMA Grand Reserve este […] Pia Marina 01/30—2020
  • PAROL – Art Concept Bistro Inceputul anului a marcat totodata si lansarea PAROL – Art Concept Bistro, o aparitie inedita in peisajul restaurantelor si bistrourilor bucurestene, deschis la jumatatea lunii ianuarie 2020. Aflat intr-o casa boiereasca din strada Popa Nan, PAROL isi asteapta oaspetii in 4 incaperi luminoase, a caror capacitate totala este de 47 de locuri la masa. Decorul […] Pia Marina 01/22—2020
  • Ghid pentru masa de Crăciun. Ce vin așezi lângă sarmale și cozonac Euripide spune că „Acolo unde nu există vin, nu există dragoste”. În prag de sărbători fiind, românii ar spune, mai degrabă, că nu există masă de Crăciun, pe care să fie aşezate sarmale, cârnaţi, friptură de porc, cozonaci şi alte bunătăţi tradiţionale, dacă nu tronează la loc de cinste şi o sticlă cu vin. Roşu, […] Pia Marina 12/20—2019
  • Pastry Chef Simona Pope semnează Poftă de Dulce, noua linie de cofetărie și patiserie Cooking by HEINNER Pastry Chef Simona Pope semnează Poftă de Dulce, noua linie de cofetărie și patiserie Cooking by HEINNER Cooking by HEINNER lansează o nouă gamă de articole de cofetărie și patiserie care poartă semnătura Simonei Pope. Colecția Poftă de Dulce, dezvoltată împreună cu Pastry Chef Simona Pope, se remarcă prin calitatea materialelor folosite, dar și prin […] Pia Marina 12/18—2019
  • S-a lansat meniul de iarnă în Haagen Dazs Shops România În decembrie, s-a lansat meniul de iarnă în cafenelele Haagen Dazs din Romania. Acesta include nouă creații inedite cu înghețată Haagen Dazs și patru noi prăjituri delicioase, ce sunt de asemenea însoțite de o cupă de înghețată la alegere. Ultimate Brownie Macchiato, o creație din colecția Barista, propune o combinație savuroasă de înghețată – Vanilie […] Pia Marina 12/13—2019