• Noeme – restaurant de casual fine dining Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaurant de casual fine dining La 2 ani de la intrarea pe piața gastronomiei bucureștene prin Bistro Guxt, surorile Diaconu inaugurează Noeme, un restaurant cu o bucătărie rafinată neastâmpărată, prin care își propun să aducă mai multă relaxare pe scena de fine dining din Capitală. Restaurantul este […] Pia Marina 02/21—2020
  • ANIMA Grand Reserve, perla neagră a vinurilor Aurelia Vișinescu ANIMA Grand Reserve, perla neagră a vinurilor Aurelia Vișinescu Complex și rafinat, ANIMA Grand Reserve este un cupaj realizat din 4 soiuri de struguri roșii pe care oenologul Aurelia Vișinescu l-a realizat doar în anii 2011 și 2016, acești ani fiind unii în care recolta de vinuri a fost una excepțională. ANIMA Grand Reserve este […] Pia Marina 01/30—2020
  • PAROL – Art Concept Bistro Inceputul anului a marcat totodata si lansarea PAROL – Art Concept Bistro, o aparitie inedita in peisajul restaurantelor si bistrourilor bucurestene, deschis la jumatatea lunii ianuarie 2020. Aflat intr-o casa boiereasca din strada Popa Nan, PAROL isi asteapta oaspetii in 4 incaperi luminoase, a caror capacitate totala este de 47 de locuri la masa. Decorul […] Pia Marina 01/22—2020
  • Ghid pentru masa de Crăciun. Ce vin așezi lângă sarmale și cozonac Euripide spune că „Acolo unde nu există vin, nu există dragoste”. În prag de sărbători fiind, românii ar spune, mai degrabă, că nu există masă de Crăciun, pe care să fie aşezate sarmale, cârnaţi, friptură de porc, cozonaci şi alte bunătăţi tradiţionale, dacă nu tronează la loc de cinste şi o sticlă cu vin. Roşu, […] Pia Marina 12/20—2019
  • Pastry Chef Simona Pope semnează Poftă de Dulce, noua linie de cofetărie și patiserie Cooking by HEINNER Pastry Chef Simona Pope semnează Poftă de Dulce, noua linie de cofetărie și patiserie Cooking by HEINNER Cooking by HEINNER lansează o nouă gamă de articole de cofetărie și patiserie care poartă semnătura Simonei Pope. Colecția Poftă de Dulce, dezvoltată împreună cu Pastry Chef Simona Pope, se remarcă prin calitatea materialelor folosite, dar și prin […] Pia Marina 12/18—2019
  • S-a lansat meniul de iarnă în Haagen Dazs Shops România În decembrie, s-a lansat meniul de iarnă în cafenelele Haagen Dazs din Romania. Acesta include nouă creații inedite cu înghețată Haagen Dazs și patru noi prăjituri delicioase, ce sunt de asemenea însoțite de o cupă de înghețată la alegere. Ultimate Brownie Macchiato, o creație din colecția Barista, propune o combinație savuroasă de înghețată – Vanilie […] Pia Marina 12/13—2019
  • Un ingredient pe zi pentru un #CrăciunVerde Vanilie de Bourbon, scorțișoară, unt de arahide, miere de anason – sunt doar câteva dintre ingredientele preferate în luna decembrie, arată datele Vegis.ro, magazin online de produse bio și naturiste. Acestea arată că românii sunt tot mai atrași de un stil de viață sănătos, mai ales de sărbători când tentațiile culinare sunt mari. Condimentele speciale […] Pia Marina 12/03—2019
  • THE ICONIC ESTATE – o prezență remarcabilă la târgurile de vinuri din această toamnă THE ICONIC ESTATE, cel mai tânăr membru al Alexandrion Group, și-a întâmpinat consumatorii la toate marile târguri de vinuri din România, din toamna aceasta: Wine and Street Food Festival în București, Festivalul de vin și gastronomie în Baia Mare, RO Wine în București și Cluj-Napoca, Vicii și Delicii în Arad, Festivalul de vin Amigos’s de […] Pia Marina 12/02—2019
  • Qreator by IQOS a lansat expoziția – concept Artgitators Artgitators: când Suprarealismul schimbă percepții Joi seară, 28 noiembrie, Qreator by IQOS a găzduit un eveniment care îmbină arta și design-ul experiențial pentru a provoca percepții și instiga modul prin care privim lumea și pe cei din jurul nostru.  Artgitators, semnat de Eglantina von Becheru – este un concept dezvoltat în jurul a șase lucrări […] Pia Marina 12/02—2019