369724599_686968373467916_2739502855343741477_n 

Meli Melo, cea mai mare rețea de magazine de bijuterii și accesorii fashion din România, cu o traditie   de aproape 25 de ani, lansează campania „Mereu IMPREUNA”, incepand cu 1 septembrie, in magazine si online, pe  www.melimeloparis.ro.

 

Noul sezon toamna-iarna 2023 este despre IUBIREA neconditionata, apartenenta si IMPREUNA.

 

Mama si fiica, inseparabile. Povesti din care brandul isi doreste sa faca parte toti cei care simt si traiesc aceste conexiuni. Pe langa emotie, ceea ce putem transmite urmatoarelor generatii sunt amintirile, dragostea pe care ne-o impartasim reciproc, grija pe care ne-o purtam si momentele de IMPREUNA. Visuri, povesti rostite si cel mai important, ascultate.

Campania include componente digitale, social media, influencers, launch event și in-store, fiind prezentă în magazinele Meli Melo din toată țara. Direcția strategică și conceptul creativ sunt semnate Echipa Meli Melo, iar imaginile campaniei sunt realizate de Oltin Dogaru.

 „Meli Melo este un brand care prezinta varietate si optiuni multiple celor care ii trec pragul magazinelor sau care aleg sa cumpere online. Accesoriile diverse, stilurile, culorile, multitudinea de optiuni au facut din locatiile noastre adevarate destinatii de cumparaturi, atat pentru stilisti de moda si creatori de continut, mereu in cautarea accesoriilor potrivite pentru sedintele foto, dar si pentru cei in cautarea cadoului potrivit. In acest sezon ne dorim sa aducem in prim plan relatia mama-fiica, care pe noi ne-a inspirat de-a lungul timpului. Ne dorim din ce in ce mai multe momente de IMPREUNA, emotie, iubire neconditionata si campanii inspirationale pentru clientele noastre. Astfel intoarcem ceea ce ele ne ofera de atata timp. – Laura Nicolau, PR & Marketing Manager Meli Melo Paris.

Echipele care au realizat campania sunt:

Modele – Sore si Erin, prin Romanian Artists Agency

Meli Melo – Laura Nicolau – PR & Marketing Manager, Beatrice Molinari – Purchasing manager & Styling

Imagine – Oltin Dogaru – Fotograf