Brandul de bijuterii Joule Project a optat să comunice inedit, materializând energia și formele ei într-o expoziție de fotografie, film și design de obiect, între 6-8 octombrie la Galeria Mobius din București.

Joule Project 2

“Celebrăm natura și îi surprindem energia în forme prețioase” este motto-ul brandului Joule Project.

“Energia este pretutindeni. Precum aerul, nu o putem vedea, dar o putem simți. Ea erupe din inima pământului pentru a ajunge să ne atingă inima, în urma unei călătorii intense și transformatoare. Totul începe cu energia naturii, crearea unei singure pietre brute a cărei formare durează sute de milioane de ani. Toată această putere imensă este cuprinsă în cele mai diverse și magnifice nestemate. Niciuna mai râvnită decât diamantul.

Joule Project 3

Mina de diamante este cea care a inspirat și a aprins energia creativă pentru design-ul și manufactura unui inel care ascunde povești încă nespuse. Poveștile tale. Când porți acest inel, îi porți călătoria, energia naturii, a creativității și, finalmente, energia ta, puterea cu care îl încarci. Suntem energie.” Joule Project

Joule Project 8

Expoziția “Energy’s Journey” de la Galeria Mobius (Str. Dumbrava Roșie nr. 18, sector 2, București) este o celebrare a energiei și a pieselor de bijuterie create până în prezent, tradusă prin fragmente vizuale (film & fotografie) și obiect (masa concepută de @joule_project). Poate fi vizitată de joi, 6 octombrie și până sâmbătă, 8 octombrie, în intervalul orar: 14:00-20:00.

Fotografii realizate de Raluca Mărgescu (@ruuca) & Raluca Duțescu (@dutescuralucaioana) Video: Adi Moisă