Stan Smith, Forever

Decenii întregi, silueta Stan Smith a redefinit ceea ce înseamnă un pantof sport. Întruchipând design-ul atemporal, modelul emblematic a rămas fundamental neschimbat timp de peste jumătate de secol – până astăzi, când adidas Originals anunță Stan Smith, Forever. Un nou demers din partea adidas pentru a ajuta la eliminarea deșeurilor plastice, această colecție mai sustenabilă propulsează modelul Stan Smith în viitor.

Marcând începutul unei noi călătorii pentru Stan Smith, adidas Originals și-a dedicat una dintre cele mai vechi și mai reușite siluete pentru crearea unui viitor mai sustenabil. În timp ce aspectul rămâne același, începând cu acest sezon, modelele Stan Smith vor juca un rol important în călătoria adidas pentru  eliminarea deșeurilor din plastic.

Noul model este compus din suprafața albă PRIMEGREEN, o serie de materiale reciclate de înaltă performanță, care vine deasupra tălpii din cauciuc alb, reciclat.

Prioritizând sustenabilitatea pe toate planurile, fiecare pereche din colecție vine ambalată în cutia albastră clasică adidas Originals, care a fost deja actualizată pentru a fi compusă din mai mult de 90% hârtie reciclată.

Mereu emblematic. Acum mai sustenabil. Cele mai recente versiuni ale siluetei Stan Smith sunt disponibile în magazinele adidas începând cu 25 martie.

adidas.com

@adidasOriginals

#adidasStanSmith