Compania se află în căutarea unui nou ambasador pentru contul său de Instagram, care va avea acces în culisele celor mai exclusiviste evenimente, petreceri VIP și ședințe foto realizate de ABOUT YOU

 

Juriul este reprezentat de Echipa Social Content ABOUT YOU, care abia așteaptă să cunoască candidatele pentru concursul Best Job Ever.

 title_aboutyou_930x300

ABOUT YOU anunță lansarea concursului Best Job Ever și invită tinerele pasionate de modă, care au împlinit vârsta de 18 ani, să se înscrie în perioada 26 februarie – 7 martie în concurs pe pagina de Instagram ABOUT YOU. Candidata ideală trebuie să dea dovadă de creativitate, să fie deschisă la experiențe noi și să își dorească să-și facă auzite părerile. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, atunci acum este momentul să te înscrii la Best Job Ever.

Best Job Ever 2.0:

ABOUT YOU îi oferă viitoarei ambasadoare șansa de a-și face numele cunoscut în lumea modei și a social media, chiar și peste hotare. Ea se va întâlni cu cei mai tari influenceri, va cunoaște cele mai mari vedete, va călători și va participa la evenimente, petreceri și ședințe foto. Cel mai bun exemplu este povestea de succes a câștigătoarei de anul trecut, Cristina, al cărei canal de Instagram a crescut de cinci ori de la începutul colaborării cu ABOUT YOU. De asemenea, Cristina a reușit să inspire mii de fani în fiecare zi prin story-urile ei și să dea personalitate contului ABOUT YOU prin stilul său și prin ideile sale, atât din lumea modei cât și despre subiectele relevante în societate.

Un simplu story îți poate oferi șansa la un job de vis (detalii aici). După încheierea perioadei de înscriere, echipa de Social Content ABOUT YOU va desemna câteva finaliste pe care le va invita la un casting, unde acestea vor avea șansa să răspundă provocării ABOUT YOU și să demonstreze de ce sunt perfecte pentru Best Job Ever.

„Ne dorim ca, până la finalul procesului de recrutare să găsim un creator de conținut în personalitatea căruia se regăsesc urmăritorii noștri”, explică Julian Jansen, Content Director la ABOUT YOU.

Pe lângă oportunitatea de a descoperi lumea și de a participa la diferite evenimente de modă și ședințe foto, de a-și întâlni vedetele preferate, câștigătoarea va crea conținut pentru contul de Instagram ABOUT YOU, va beneficia de salariu și, de asemenea, de vouchere anuale pentru cumpărături pe ABOUT YOU.

 

 

Despre  ABOUT YOU Group

ABOUT YOU a transformat coșul de cumpărături tradițional în format digital și creează o experiență de shopping personalizată pe smartphone. Magazinul online de fashion se adaptează stilul individual al fiecărui client, afișând doar produse și sugestii de îmbrăcăminte relevante. La ABOUT YOU, clientul se află în centrul atenției. Astfel, ABOUT YOU îi ajută pe clienți să se exprime prin modă. Pe lângă inspirația versatilă de pe aboutyou.ro și în aplicația premiată ABOUT YOU clienții vor găsi o gamă vastă de articole de la peste 1,500 de branduri.

Cu peste 27 milioane de utilizatori activi în fiecare lună, ABOUT YOU este una dintre cele mai mari platforme de fashion și lifestyle din Europa. Magazinul online de fashion este activ în prezent pe 16 piețe europene. Cu ABOUT YOU CLOUD, compania de fashion și tehnologie oferă, de asemenea, propria infrastructură de comerț electronic de ultimă generație ca produs licențiat pentru alți comercianți cu amănuntul. Compania a generat o cifră de afaceri de 742 de milioane de euro în 2019, ceea ce reprezintă un volum al operațiunilor anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Fiind evaluată la peste un miliard de dolari americani, ABOUT YOU este primul unicorn din Hamburg.

ABOUT YOU GmbH a fost înființată în 2014 ca subsidiară a Otto Group și face acum parte din portofoliul grupului. Echipa de management include antreprenorii și experții în domeniul digital Tarek Müller (31, Marketing & brands) și Sebastian Betz (29, Tech & Product), precum și fostul strateg din cadrul Roland Berger, Hannes Wiese (38, Operations & Finance).

Pentru mai multe informații despre ABOUT YOU vizitați corporate.aboutyou.de.