De la prima lansare, din 1984, seria adidas Originals ZX continuă să introducă cel mai avansat design inspirat din modelele de pantofi pentru alergare. În timp ce ZX a fost adesea un motiv de mândrie pentru adidas în ceea ce privește folosirea noilor tehnologii, astăzi brandul sărbătorește calitățile satisfăcătoare unice ale modelelor ZX 2K, rezultantul unei bogate istorii a inovației. Reimaginând următoarea generație de ZX printr-un obiectiv unic, cea mai recentă campanie adidas Originals pune mai presus de orice confortul în orice formă. Alături de cea mai recentă campanie, brandul lansează patru noi sneakers ZX, aducând actualizări de culoare pentru modelele ZX 2K BOOST și ZX 2K FLUX.

ZX 2K BOOST

Atingând cel mai înalt nivel al flexibilității, adidas Originals aduce două noi culori îndrăznețe modelului ZX 2K BOOST. Fiecare pereche integrează componente ale tehnologiei BOOST, precum și accente uimitoare de culori. Modelul feminin este alcătuit dintr-o parte superioară din plasă albă curată, cu o talpă care face trecerea de la roz aprins la albastru. Modelul masculin trece, la rândul său, de la alura vizionară la o dimensiune nouă centrată pe confort, cu o suprafață din plasă albă, dungi contrastante care trec de la albastru la roșu solar și o talpă gradient asortată.

ZX 2K FLUX W

Modelul ZX 2K FLUX celebrează suprarealismul cu gradient și accente de culoare. Modelul feminin prezintă o suprafață din plasă albă cu dungi negre contrastante, accente albastre și roz puternic plus o talpă albă Adiprene. Modelul masculin are o parte superioară din plasă albă, cu dungi contrastanteroz puternic și o talpă gradient care trece de la roz puternic în vârf, la albastru la călcâi.

 

Mai flexibil, mai moale și mai confortabil. Noul capitol al seriei ZX se lansează la nivel global pe 1 octombrie 2020.

Adidas.com/ZX

@adidasOriginals

#adidasZX