Diageo și PP Distributors au lansat în România varianta Pocket Scotch pentru 4 dintre cele mai cunoscute branduri de whisky: J&B, Singleton, Johnnie Walker Red Label și Johnnie Walker Black Label. Un ambalaj portabil, inovator, ce încape în buzunar, care adresează noi consumatori în categoria de whisky și creează noi ocazii de consum – întâlniri cu prietenii, festivaluri, picnicuri.

PocketScotch3

Noua inovație a producătorilor de scotch whisky nr. 1 la nivel mondial (conform IWSR 2018) oferă ocazia fanilor acestuia să se bucure de băutura preferată în cele mai spontane momente. J&B, Singleton, Johnnie Walker Red Label și Johnnie Walker Black Label Pocket Scotch 20 cl. sunt disponibile, din această toamnă, atât în marile lanțuri de magazine, cât și în comerțul de proximitate.

„Căutăm permanent să fim pionierii ideilor alternative și depășim limitele a ceea ce credem că este posibil în whisky. Pocket Scotch este o inovație care le oferă fanilor de whisky ocazia să împartă băutura preferată cu prietenii și să se bucure de ea în diferite momente, să exploreze noi ocazii de consum și experiențe”, a declarat John Williams, Johnnie Walker Global Brand Director.  

PocketScotch4

„Scotch-ul a fost întotdeauna despre sharing, iar Pocket Scotch face acest lucru mai ușor ca niciodată. Whisky-ul a depășit demult granițele Scoției, iar noua inovație – Pocket Scotch – oferă oamenilor care iubesc cele mai spontane momente ale vieții un nou mod de a împărți cu cei dragi whisky-ul nostru multi-premiat, oriunde i-ar duce aventura”, a declarat Mihai Chiriacescu, CEE Group Brand Manager în cadrul PP Distributors.

J&B Rare Scotch este whisky-ul nr. 1 în România (în categoria de Whisky Scotch Standard, conform celor mai recente studii Nielsen). J&B Rare este unul dintre cele mai versatile whisky-uri din lume fiind alegerea perfectă pentru cocktailuri. Gustul său echilibrat și plăcut vine din îmbinarea perfectă a 42 de tipuri de whisky atent selecționate, putând fi savurat într-o multitudine de combinații. Noua variantă Pocket Scotch întărește caracterul social al J&B.

 PocketScotch2