Presentation2

THE ICONIC ESTATE s-a lansat oficial în cadrul unui eveniment de mare amploare, desfășurat la Palatul Ghica Tei și a declarat promisiunea de a oferi experiențe speciale, unice și memorabile pentru consumatori, păstrând istoria și dezvoltând în permanență branduri atractive. Producător, exportator și importator selectiv de vinuri liniștite și spumante, THE ICONIC ESTATE întregește Alexandrion Group, lider de piață în producția și distribuția de vinuri și băuturi alcoolice din România, iar începând cu 2017 singurul producător de single malț din țară. 

 

“The Iconic Estate este membru al Alexandrion Group. De-a lungul anilor, grupul nostru a făcut achiziții de succes, integrând cultura și adoptând filozofia noastră de business. Îmbunătățim și dezvoltăm, atât procesele, cât și portofoliul, dar respectăm întotdeauna istoria și patrimoniul entităților care se alătură. Prin urmare, am integrat operațiunile Halewood începând din iunie anul trecut, respectând moștenirea sa, deoarece vinurile produse de acesta de-a lungul anilor au fost bine primite de piață și au fost premiate în mai multe competiții internaționale, fiind primul producător de vinuri din România care a primit medalia de aur la Concours Mondial de Bruxelles.

Atmosfera

Alegerea noii identități a fost un proces care ne-a ajutat să definim aspirația noastră în business. La Alexandrion viziunea noastră este să împărtășim  momente speciale alături de consumatorii noștri. Inspirați și ghidati de pasiunea și de experiența noastră, promitem să oferim branduri atractive consumatorilor noștri. Alegând numele The Iconic Estate simtim că ne ținem această promisiune: Să fim “Iconic” – emblematici, inovativi și să aducem entuziasm consumatorilor noștri.“

a declarat Stelios Savva, Director General Alexandrion Group.

Stelios_Savva_CEO

Valorile care definesesc The Iconic Estate sunt: calitatea, istoria, inovația și atitudinea fără compromisuri; apreciem integritatea, loialitatea și comportamentul responsabil. Ne mândrim cu produsele, oamenii și principiile noastre familiale și respectăm, în egală măsură, consumatorul, partenerii și mediul înconjurator. Aceste valori le trăim și le regăsim în acțiunile noastre din fiecare zi.

Cum inovația este una dintre valorile The Iconic Estate,  ca urmare a trend-urilor identificate cu privire la preferințele shopper-ului și consumatorului, pe parcursul urmatoarelor luni vom aduce atribute noi produselor existente și vom extinde portofoliul cu noi produse și linii de brand. De asemenea, vom demara acțiuni de comunicare și promovare 360 de grade pentru a ne asigura de o interacțiune constanta și  intensă cu shopper-ul si consumatorul nostru.”

a declarat Marinela Popescu, Director de Marketing Alexandrion.

În seara de 23 Mai, la Palatul Ghica Tei invitații au făcut cunoștință cu oenologul The Iconic Estate, Lorena Deaconu Stoian, și s-au bucurat de o experiență specială de food and wine pairing. Pașii le-au fost ghidați de Ana-Maria Vrînceanu, somelier acreditat în România, cu formare Wine and Spirits Education Trust nivelul 3. Pairingul a fost realizat cu 3 vinuri din portofoliul The Iconic Estate: vinul alb degustat a fost Hyperion Pinot Grigio, cel rose, Prahova Valley Merlot și cel roșu, Hyperion Fetească neagră.