Degustă Sardin. 2 ani de explorări culinare.

Restaurantul Sardin a luat naștere în urmă cu 2 ani din pasiunea pentru gastronomie ce i-a determinat pe proprietari să creeze un restaurant italian cu iz mediteranean și bucătărie responsabilă. În acest loc puteți regăsi gustul mâncării autentice îmbinat cu dragostea pentru vin.

49895357_2260832787281669_1951129142070083584_o

Pentru că Sardin nu am celebrat niciodată oficial ziua în care a aparut în București, s-a decis ca primul weekend din februarie să fie dedicat explorării și descoperirilor culinare, ca formă de celebrare a 2 ani de existență.

50639489_2259525370745744_4415554335400787968_n

Cu această ocazie, pentru ziua de sâmbătă 2 februarie, a fost creat un meniu special de degustare compus în întregime din ingrediente artizanale, produse tradiționale de origini locale. Un meniu pe care vă invităm să îl savurați într-o experiență senzorială memorabilă la Sardin.

50881543_2259525400745741_194576668642246656_n 51068926_2260838063947808_8333119595221090304_o

Ce veți putea gusta dacă faceți rezervarea din timp ? Chef bucătarul locație v-a pregătit :

ANTIPASTO  PIEMONTESE – branză picantă, ardei și vinete coapte, măsline, pâine prajită. O gustare clasică din Alpii Italiei ce datează din secolul al XVIII-lea

TERINĂ DE FOIE GRAS – ficat de gâscă, ceapă, trufe, ulei aromatizat cu trufe, pain briosche. Pregătita cu calm în bucătăria noastră din ficat ce provine de la gâște crescute la sol și servita cu dulcețuri de casă ce respectă rețetele străvechi

SUPĂ DE DOVLEAC – dovleac placintar, unt, ulei de măsline, cimbrișor. O cremă aurie al cărei gust inconfundabil te va purta în grădina bunicilor

RISOTTO CU DOVLEAC ȘI TRUFE – orez Carnaroli, dovleac placintar, unt, parmezan Grana Padano stagionat 36 luni, ulei aromatizat cu trufe și trufe

CARACATIÂAȚĂ CU SUPĂ DE PRAZ – caracatiță, praz, cartofi, busuioc, ulei de mâsline. S-a asociat caracatița cu vestita supa Vichyssoise

VRĂBIOARĂ DE VITĂ CU PIURE DE CARTOFI, TRUFE ȘI MORCOVI CARAMELIZAȚI – vrabioara de vita maturata, piure de cartofi, morcovi, pasta de trufe. Savoarea acestui preparat e completată de sosul demi-glace obținut în 48 de ore de fierbere, la foc mic

TARTA DE MERE – aluat, mere, înghețată de vanilie produsă în bucătăria noastră

TARTA QUATRO FORMAGGI – brânzeturi tradiționale italienești, biscuiți făcuți în casă, cacao, miez de nucă, și zmeură. Practic am transformat pizza quatro formaggi într-un desert delicios. În locul blatului napoletan apare un crumble de biscuiți făcuți în casă. Un coulis de fructe înnobilează acest desert.

50418375_2254003127964635_8575922583319347200_o

Toate acestea vor fi disponibile spre degustare doar SÂMBĂTĂ 2 Februarie, în Bulevardul Mircea Vodă 39H între ora 12:00 și 23:00, atât pentu prânz cât și brunch sau cină, iar prețul acestul meniu complet este de 120 lei / persoană.

Pentru rezervări: +4 0729 520 111