12715299_10207672721632073_1299273136428516380_n (1)

‘Reflexio’, un proiect inedit, care dupa doi ani s-a transformat intr-unul caritabil, si care va prinde viata pe data de 25 februarie, proiect sustinut de Artfooly Gallery si Semper Musica.

Mircius Aecrim, fotograful care a initiat acest proiect, a convins si cativa barbati din Romania sa se alature proiectului si sa-l sustina prin imaginea lor. Printre cei care au dat curs invitatiei se numara : Vladimir Draghia, Razvan Popa, Denis Radu si Ddy Nunes.


‘Fotografie de nud masculin am inceput sa fac de acum 10 ani din cauza calendarului “dieux du stade”, calendarul caritabil al rugbiștilor francezi si mi-am zis ca vreau sa fac si eu asa ceva. Piata nefiind acoperită deloc cu astfel de fotografie, am zis de ce nu. Si am inceput sa fotografiez  dar niciodată nu am pozat cu o anumită tema pana acum 2 ani cand am inceput acest proiect. M-am tot uitat in arhiva si am văzut ca am un factor comun prin fotografiile făcute, acesta fiind reflexia. Si in acel moment mi-am confecționat niște oglinzi si am inceput apoi sa caut oameni. Am decis sa fotografiez oameni simpli de staturi si vârste diferite, in mediul lor natural, folosind numai lumina natura si fără post procesare grafica. Ideea este simpla si-mi doresc ca privitorul sa se regăsească in aceste fotografii.’

Banii stransi in urma expozitiei foto vor fi folositi pentru educatia  tinerilor pentru prevenirea bolilor sexuale, din zonele unde fundatia ‘Semper Musica’ isi exercita actiuniile.

IMG_3987