Visuals_3

Anul acesta de Valentine’s Day și Dragobete, surprinde-ți persoana iubită şi dăruieşte un cadou unic, just like your kiss!

Vara trecută, fanii METAXA au răspuns provocării BE A BEE, și #KISSYOURHONEY și până azi peste 4000 de imagini inedite din toată Europa au fost postate pe Instagram, cu hashtag-ul #kissyourhoney.

Site-ul METAXA www.kissyourhoney.com s-a transformat treptat într-un mozaic de imagini și emoții vibrante, exprimate prin săruturi pline de pasiune și originalitate.

Anul acesta de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete, METAXA oferă fanilor săi o experiență nouă: posibilitatea de a-și personaliza eticheta pentru sticla de METAXA Honey Shot cu propriile fotografii!

Cum?

  • Alege o fotografie, fie una dintre cele postate de tine deja cu hashtagul #kissyourhoney, fie alege una nouă. Încarc-o pe site-ul kissyourhoney.com și editeaz-o (poți da zoom sau poți schimba culorile).
  • Scrie un text scurt care să acompanieze fotografia ta pe eticheta din spate a sticlei de METAXA Honey Shot, ca un mesaj personalizat pentru persoana iubită.
  • Lasă-ți adresa și în scurt timp etichetele METAXA vor ajunge la tine, gata să fie lipite la loc de cinste pe sticla ta.

 

Ce vei face cu sticla de METAXA Honey Shot este decizia ta! Îți poți surpinde jumătatea cu un cadou, poți posta o poză pentru a sărbători dragostea sau o poți păstra pentru o ocazie specială… Dragostea se savurează cu fiecare picătură!

BE A BEE!